Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde et görmek

Rüyada başkasının evinde et görmek

Rüyada başkasının evinde et görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde et gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada evin içini tamir ettirmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde et görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada evini tadilat ettirmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada evinde et görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde çiğ et görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde et yemek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin hareket ettiğini görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments