Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, gelişeceğine, işini büyüteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkadığını görmek saygınlık göreceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada derede bulaşık yıkamak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette bulaşık yıkamak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda bulaşık yıkamak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin bulaşık yıkadığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle bulaşık yıkamak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bulaşıklarını yıkamak dedikodu edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments