Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir evin yandığını görmek

Rüyada başka bir evin yandığını görmek

Rüyada başka bir evin yandığını görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, tüm özlemini gidereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, önemli bir lider haline geleceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, enerjisini toplayacağına yorulur.

Rüyada başka bir evin yandığını gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada başkalarının evinin yandığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada başka bir evin yandığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka birinin evinin yandığını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka evin yandığını görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada başkalarının yandığını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, varlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin yandığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasının evini yandığını görmek birçok iş teklifi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada baba evinin yandığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments