Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde para görmek

Rüyada başkasının elinde para görmek

Rüyada başkasının elinde para görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, gergin olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde para gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eline para geçmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin elinde para görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının elinde para görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde para destesi görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde para görmek dertlerin başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline para vermek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elinde para tutmak üzüntülerinin son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına delalettir.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments