Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elinde para görmek

Rüyada babasının elinde para görmek

Rüyada babasının elinde para görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çalıştığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada babasının elinde para gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada babanın elinde para görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada babasının elinde para görmek işlerinin açılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada babadan para aldığını görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babamdan para almak ona kavuşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babaya bozuk para vermek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada baba ve para görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının para vermek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hatalı yollara sapılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada babasından para almak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments