Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar eline almak

Rüyada anahtar eline almak

Rüyada anahtar eline almak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kötüyse düzeleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada anahtar eline almak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Rüyada anahtarı eline almak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada birinin elinde anahtar görmek işinde aranan biri haline geleceğine, amaçlardan sapmaya, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada anahtarı elinde tutmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı elinde görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin elinde anahtar görmek hayatının düzene gireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde anahtar tutmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün elinde anahtar görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde anahtar görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments