Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde altın kolye görmek

Rüyada elinde altın kolye görmek

Rüyada elinde altın kolye görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada elinde altın kolye gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada elinde altın kolye görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına inanılır.

Rüyada elinde kolye görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye altın kolye almak çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altın isimli kolye görmek bilincin artacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye aldığını görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük ve kolye görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye zinciri görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına alamet eder.

Rüyada birine altın kolye vermek ticaretin açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments