Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğunu emzirirken görmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirirken görmek

Rüyada başkasının çocuğunu emzirirken görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının çocuğunu emzirirken gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Rüyada kendi çocuğunu emzirirken görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğunu emzirirken görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu emzirirken görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını emzirirken görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalettir.

Rüyada emrahı görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kendini bebek emzirirken görmek mesleğindeki başarısının artacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalettir.

Rüyada birini bebek emzirirken görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, daha sonra işlerin açılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunus emre görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments