Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını emzirirken görmek

Rüyada bir kadını emzirirken görmek

Rüyada bir kadını emzirirken görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret eder.

Rüyada bir kadını emzirirken gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Rüyada bir kadını bebek emzirirken görmek parasının ve makamının artacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bebek emziren bir kadın görmek yarınlara bakacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek emziren kadın görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada emziren kadın görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek emziren kadın görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada emziren bir kadın görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını emzirirken görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada bebek emzirmeyi görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments