Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini bebek emzirirken görmek

Rüyada birini bebek emzirirken görmek

Rüyada birini bebek emzirirken görmek insanların takdirine mazhar olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada birini bebek emzirirken gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Rüyada bebek emziren anne görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebek em görmek emeğinden hayır göreceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işarettir.

Rüyada bebek emzlrmek kalabalık günler geçirileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, rızkının kesileceğine işarettir.

Rüyada bebek emziren birini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını bebek emzirirken görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada bebeğini emzirmeye çalışmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek emzirmeyi görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada emzirilen erkek bebek görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, düşünmeden hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments