Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini aldırmak

Rüyada bebeğini aldırmak

Rüyada bebeğini aldırmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğini aldırmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada bebeği aldırmak istemek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada bebek aldırmak istemek tatsız günlerin geride bırakılacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup bebeği aldırmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret eder.

Rüyada birinin bebek aldırdığını duymak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bebeğini aldırdığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bebeğini aldırmak istemek güzel ve mutlu günler görüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği aldırmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek aldırmak zaferler kazanacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments