Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamileyken bebek aldırmak

Rüyada hamileyken bebek aldırmak

Rüyada hamileyken bebek aldırmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada hamileyken bebek aldırmak gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada hamileyken bebek aldırmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği aldırmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hamile olup aldırmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bebek aldırdığını görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği aldırmak istemek sorunların çabucak atlatılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada başkasının bebek aldırmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada bebek aldırmak istemek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek aldırmak umutsuzluğa düşeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments