Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayıp yerini görmek

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ayıp yerini gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Rüyada ayıp yerini görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, araba alınacağına delalet eder.

Rüyada ayıp yerleri görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin ayıp yerini görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayıp yerini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi ayıp yerini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının ayıp yerini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, ona emek vereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ayıp şeyler görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments