Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayıp yerini görmek

Rüyada kendi ayıp yerini görmek

Rüyada kendi ayıp yerini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ayıp yerini gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayıp yerini görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ailesini utandırmayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının ayıp yerini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıp yerleri görmek yönlendireceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi ayıp yerini görmek sıkıntılarının son bulacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayıp yerini görmek de rahatının yerine geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin ayıp yerini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayıp şeyler görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments