Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıp yerleri görmek

Rüyada ayıp yerleri görmek

Rüyada ayıp yerleri görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ayıp yerleri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu değişiklikler var veya sevdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, seyahatlere çıkabilir ya da önemli bir kişiyle program yapabilirsiniz.

Rüyada ayıp yerini görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayıp yerini görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin ayıp yerini görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi ayıp yerini görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayıp yerini görmek rızkın gittikçe azalacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ayıp yerleri görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kadının ayıp yerini görmek işlerinizin bozulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kişinin fena halde yanılacağına işarettir.

Rüyada ayıp şeyler görmek karşılıksız bırakmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments