Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayakkabısını giydiğini görmek

Rüyada başkasının ayakkabısını giydiğini görmek

Rüyada başkasının ayakkabısını giydiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayakkabısını giydiğini gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada kaybolan ayakkabıyı giymek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok ayakkabı giymek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Rüyada başka ayakkabı giymek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ayakkabısını giymek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalettir.

Rüyada kösele ayakkabı giymek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı giymek daha temkinli ve garantici olacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıkan ayakkabı giymek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada tek ayakkabı giymek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisini eve kapatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments