Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayakkabı giymek

Rüyada başkasının ayakkabı giymek

Rüyada başkasının ayakkabı giymek kişinin zor günlerden geçeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, sürekli tartışacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, rızkının artacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, karlı ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babanın ayakkabısını giymek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının yeni ayakkabı giydiğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir ayakkabı giymek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalettir.

Rüyada ucu açık ayakkabı giymek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada altın renkli ayakkabı giymek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, onu dinleyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ayakkabı giymek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments