Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan yaşlı görmek

Rüyada ağlayan yaşlı görmek

Rüyada ağlayan yaşlı görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına yorulur.

Rüyada ağlayan yaşlı gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten olaylara aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada ağlayan yaşlı adam görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan yaşlı kadın görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağlayan yaşlı görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla öpüşmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı teyzeden para almak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin yaşlandığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalettir.

Rüyada ölen birini yaşıyor görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı teyzenin elini öpmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments