Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının araba aldığını görmek

Rüyada başkasının araba aldığını görmek

Rüyada başkasının araba aldığını görmek yükseleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının araba aldığını gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Rüyada yeni araba aldığını görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba satın aldığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bol muhabbette kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işarettir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek akrabayla araya mesafe konulacağına, ömrünün de uzun olacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet eder.

Rüyada başkasının beyaz araba aldığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz araba aldığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının araba aldığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının araba aldığını görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye araba aldığını görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments