Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın bozdurduğunu görmek

Rüyada başkasının altın bozdurduğunu görmek

Rüyada başkasının altın bozdurduğunu görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının altın bozdurduğunu gördüyseniz:

  • İlk işiniz, bir yön değişikliği ya da yapısal değişiklikler olabilir.

Rüyada altın bilezik bozmak düzeninin yeniden sağlanacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzük bozdurmak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hırsızlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik bozdurmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, mutlu olacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye bozdurmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bozdurmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, patron olunacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik bozdurduğunu görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın küpe bozdurmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok pişmanlık duyacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments