Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının adak kestiğini görmek

Rüyada başkasının adak kestiğini görmek

Rüyada başkasının adak kestiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunların tamamen biteceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına inanılır.

Rüyada başkasının adak kestiğini gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada birinin adak kestiğini görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, ferah bir döneme girileceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada adak kestiğini görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının adak kestiğini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada adak kurbanı kesmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada adaklık koyun görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Rüyada adağının olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada adak kesmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada adak eti yemek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hacı

Ruyada başkasının adak kestiğini ve etin en güzel yerinden almak

Şaha

Merhaba . Rüyada benim kaynanam dedi ben senin bana adağımın olduğunu söylemişim bir kuzu ve 200tl adagımın vereceğimi söylemişim ona

Şaha

Teşekürler