Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adak kestiğini görmek

Rüyada adak kestiğini görmek

Rüyada adak kestiğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada adak kestiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir.

Rüyada birinin adak kestiğini görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalettir.

Rüyada başkasının adak kestiğini görmek kendisiyle övüneceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adak kestiğini görmek verimli olacak işler yapacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada adak adamak altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada adak eti yemek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada adak kurbanı kesildiğini görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada adak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada adağını yerine getirmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments