Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adağının olduğunu görmek

Rüyada adağının olduğunu görmek

Rüyada adağının olduğunu görmek gitmediği yerlere gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, huzurun bozulacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada adağının olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerin koşullarını iyileştirmek için çabalayabilirsiniz.

Rüyada adağının olduğunu görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, zenginliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada adağını yerine getirmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adak eti görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada adak eti yemek iyilik ve hayır bulacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbede adak kesmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet eder.

Rüyada adak adadığını görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adak kestiğini görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada adak görmek maddi kriz yaşanacağına, maneviyatının çökeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments