Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını nişanlı görmek

Rüyada başkasını nişanlı görmek

Rüyada başkasını nişanlı görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını nişanlı gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Rüyada nişanlıdan ayrılmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada babayla nişanlanmak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada nişanlanmış birini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Rüyada nişanlıyı kıskanmak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı kişiyle nişanlanmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, herkesin desteğinin alınacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına işaret eder.

Rüyada nişan hazırlıkları görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi nişanını görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yönetici makamına oturacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments