Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını nişanlanırken görmek

Rüyada başkasını nişanlanırken görmek

Rüyada başkasını nişanlanırken görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, işlerin günden güne açılacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, insanlar arasında yüceleceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını nişanlanırken gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Rüyada nişanda terkedilmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, dünya mallarının çoğalacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına delalet eder.

Rüyada nişanlının öldüğünü görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlınla gezmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan pastası yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Rüyada evli olduğu halde nişanlanmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada nişanlısının öldüğünü görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlının hamile olduğunu görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada pembe nişanlık giymek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments