Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kıyafetini giymek

Rüyada başkasını kıyafetini giymek

Rüyada başkasını kıyafetini giymek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kazanç elde edeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil kıyafet giymek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak kıyafet giymek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, borcunun da hafifleyeceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada altın kıyafet giymek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sünnet kıyafeti giymek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada sünnet kıyafeti giydiğini görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar kıyafet giymek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kazanç ve kar getireceğine, edilen duaların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada zabıta kıyafeti giymek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, başına türlü işler geleceğine delalet eder.

Rüyada güzel bir kıyafet giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments