Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kıyafet giymek

Rüyada yeşil kıyafet giymek

Rüyada yeşil kıyafet giymek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sorunların biteceğine, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafet giymek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gece kıyafeti giymek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kıyafetini giymek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah gece kıyafeti giymek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sırtı açık kıyafet giymek duygusallığın ön plana çıkacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe kıyafet giydiğini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments