Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını ısırmak

Rüyada başkasını ısırmak

Rüyada başkasını ısırmak dinde bilginleşeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını ısırmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada keçi ısırdığını görmek maddi kriz yaşanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına alamet eder.

Rüyada siyah köpek ısırmak bereket ve huzur getireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını ısırmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yanağından ısırmak çok kötü olaylar yaşayacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalet eder.

Rüyada köpek balığı ısırdığını görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balığın ısırdığını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments