Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ısırdığını görmek

Rüyada keçi ısırdığını görmek

Rüyada keçi ısırdığını görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, mali krize gireceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi ısırdığını gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı, bilişim, spiritüel başlıklar ya da halkla ilişkilerle ilgili işler ön plana çıkabilir.

Rüyada keçinin ısırdığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada keçi ısırdığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada siyah keçi kesmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kendisini geliştireceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçinin kesildiğini görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Rüyada kuzu ve keçi görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi başı görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada büyük keçi görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Rüyada süt veren keçi görmek onunla yeniden kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments