Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işin olduğunu görmek

Rüyada bir işin olduğunu görmek

Rüyada bir işin olduğunu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bir işin olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz işyeri görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada telefonda iş teklifi almak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, malvarlığının çok daha artacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde bulaşık yıkamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, koyu sohbetler edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyeri müdürünü görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Rüyada işyerindeki amirini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, zamandan da kar edeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada iş yerinin yandığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin değiştiğini görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada işyeri kapatmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments