Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında altın görmek

Rüyada başkasında altın görmek

Rüyada başkasında altın görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, mutluluğundan olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, rütbenin yükseleceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasında altın gördüyseniz:

  • İleride yanılmadığınızı çok iyi anlayacaksınız.

Rüyada altın kaya görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kirli altın görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su altında ıslanmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çeyrek ve cumhuriyet altını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın gemi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, erken evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada anneye altın bilezik vermek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında kaldığını görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada denizin altında yaşamak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments