Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suç üstlenmek

Rüyada suç üstlenmek

Rüyada suç üstlenmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada suç üstlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada suç üstlenmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin suçunu üstlenmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Rüyada suçu üstlenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başkası tarafından suçlanmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçunu itiraf etmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada suç işlerken yakalanmak güzelliklere rast gelineceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suç işlediğini görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada haksız yere suçlandığını görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments