Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ağlarken görmek

Rüyada bebeği ağlarken görmek

Rüyada bebeği ağlarken görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği ağlarken gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz verimli, düşünce yapınız rahat, soğuk kanlı veyapıcıdır.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak çok hayırlı işlere gireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ağlayan bir bebeği emzirmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebeği uyutmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada bebeği ağzından öpmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, ayrılık yaşanacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan bebeği susturmaya çalışmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş ağlayan bebek görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ağlayan bir bebek görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, hayır ve bereketin artmasına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments