Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadına aşık olmak

Rüyada başka kadına aşık olmak

Rüyada başka kadına aşık olmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada başka kadına aşık olmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadına aşık olmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada başka birine aşık olmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir erkeğe aşık olmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalet eder.

Rüyada başka birisine aşık olmak sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments