Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, borçların kapanacağına, hayırlı işlere girişileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada başka birine aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada başka birisine aşık olmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada başka birine aşık olmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, insanlarla tartışacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka kadına aşık olmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Rüyada başka birine aşık olduğunu görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak borçlarının kalmayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Rüyada başka bir adama aşık olmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadına aşık olmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments