Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka eve taşınmış görmek

Rüyada başka eve taşınmış görmek

Rüyada başka eve taşınmış görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka eve taşınmış gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Rüyada başka eve taşınacağını görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet eder.

Rüyada başka eve taşınmış görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının evlerinin yıkıldığını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başka bir evde kaldığını görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinden başka eve taşınmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin ev aldığını görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, muradın gerçekleşeceğine, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Rüyada başka biriyle evleneceğini görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka evde yaşadığını görmek yüksek moral sahibi olunacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, planların aksayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments