Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle evleneceğini görmek

Rüyada başka biriyle evleneceğini görmek

Rüyada başka biriyle evleneceğini görmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada başka biriyle evleneceğini gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada başka bir eve girmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başka bir eve yerleşmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka evlerin yıkıldığını görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir eve gitmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada başka evde yaşadığını görmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir evde kendini görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin ev sattığını görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments