Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı dönüp bayılmak

Rüyada başı dönüp bayılmak

Rüyada başı dönüp bayılmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, helal rızık elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada başı dönüp bayılmak gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Rüyada başı dönüp bayılmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin bayıldığını görmek artık daha dikkatli davranacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına yorulur.

Rüyada ağlamaktan bayılmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişinin bayıldığını görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Rüyada düşmek bayılmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bayıldığını görmek haksızlığa uğrayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının bayıldığını görmek istediği gibi yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada narkozla bayılmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments