Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini boşanmış görmek

Rüyada başka birini boşanmış görmek

Rüyada başka birini boşanmış görmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, huşu içinde devam edeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, rızkının kesileceğine işaret eder.

Rüyada başka birini boşanmış gördüyseniz:

  • Diyete, spora başlayabilir, doktor kontrolüne önem verebilirsiniz.

Rüyada boşanıp başka biriyle evlenmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek yeni alanlara yöneleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada başka birini boşanmış görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş içki şişesi görmek o kişiye zararının dokunacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, duraklama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük boş tencere görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada boş çek görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bir mezar görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada boş toprak görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments