Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ev almak

Rüyada başka bir ev almak

Rüyada başka bir ev almak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada başka bir ev almak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Rüyada evi başka yere taşımak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evden başka bir eve taşınmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir evi temizlemek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir evde banyo yapmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulur.

Rüyada başka evi temizlemek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, mutluluğundan olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının evlerinin yıkıldığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sermayesini kaybedeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada başka evde uyumak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işinde büyük başarılar alacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalettir.

Rüyada başka bir evde uyumak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments