Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir evi temizlemek

Rüyada başka bir evi temizlemek

Rüyada başka bir evi temizlemek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Rüyada başka bir evi temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada başka ev temizlemek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başka bir evi temizlemek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulur.

Rüyada başka evi temizlemek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin evini temizlemek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evde çöp temizlemek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir evi temizlemek asla gururundan ödün vermeyeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasının ev temizlemek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, özlemelerin son bulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada evi böceklerden temizlemek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments