Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan yılan çıkmak

Rüyada ağızdan yılan çıkmak

Rüyada ağızdan yılan çıkmak kötü ve zor günler yaşanacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Rüyada ağızdan yılan çıkmak malların çoğalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada ağızdan kıl çıkmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ağızdan böcek çıkmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada ağızdan yılan çıkarmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, istediği noktalara ulaşacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada ağızdan et kusmak çok sorunlu günler geçireceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada ağızdan böcek çıkarmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, başarılı adımlar atılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine delalettir.

Rüyada ağızdan çıkarmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir ömür olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments