Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan yılan çıkarmak

Rüyada ağızdan yılan çıkarmak

Rüyada ağızdan yılan çıkarmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada ağızdan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Rüyada ağızdan yılan çıkarmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızdan çıkarmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada ağızdan para çıkarmak de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan kemik çıkarmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan balık çıkarmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ağızdan iplik çıkarmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağızdan demir çıkarmak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments