Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan çıkarmak

Rüyada ağızdan çıkarmak

Rüyada ağızdan çıkarmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, adaletin geleceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kafasını toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Rüyada ağızdan şeker çıkarmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kemik çıkarmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ağızdan para çıkarmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan kurt çıkarmak yeni işlere ve projelere gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan yemek çıkarmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments