Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla oturmak

Rüyada başbakanla oturmak

Rüyada başbakanla oturmak kazancının sürekli artacağına, ticarette şansının düşeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, dertlerden kurtulmaya, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla oturmak gördüyseniz:

  • Olumlu ya da olumsuz ne yaşarsanız yaşayın, yepyeni başlangıçlar veya gözle görülür bir yükselme sizi bekliyor.

Rüyada başbakanla oturmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanla aynı masada oturmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada başbakanla sofrada oturmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada başbakanın koltuğuna oturmak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine inanılır.

Rüyada başbakanın yanında oturmak yüküne ortak olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla yan yana oturmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok kötü günler göreceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla masada oturmak inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, ona özlemle sarılacağına işaret eder.

Rüyada başbakanın arabasına binmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments