Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın arabasına binmek

Rüyada başbakanın arabasına binmek

Rüyada başbakanın arabasına binmek hayat boyu çok sevileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın arabasına binmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Rüyada başbakan arabasına binmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada başbakanın arabasına binmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulur.

Rüyada başbakanın makam arabasına binmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı arabaya binmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kendisine ev alacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla arabaya binmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla uçağa binmek helal kazanç elde edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanla helikoptere binmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın arabasını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments