Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla kavga ettiğini görmek

Rüyada başbakanla kavga ettiğini görmek

Rüyada başbakanla kavga ettiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada başbakanla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada başbakanla kavga ettiğini görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına yorulur.

Rüyada başbakanla kavga etmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın dua ettiğini görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın yardım ettiğini görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla sohbet ettiğini görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın biriyle kavga ettiğini görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada karısıyla kavga ettiğini görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments