Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek kimseyle konuşmayacağına, çirkin sözler işitileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına inanılır.

Rüyada başbakanın istifa ettiğini gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.

Rüyada başbakanın istifa ettiğini görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Rüyada işinden istifa ettiğini görmek sağlığının yerinde kalacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iftiraya maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada işten istifa ettiğini görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının istifa ettiğini görmek malın bereketinin artmasına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının istifa ettiğini görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin istifa ettiğini görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, zaferler kazanacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işyerinden istifa etmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalettir.

Rüyada istifa vermek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments