Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla gezdiğini görmek

Rüyada başbakanla gezdiğini görmek

Rüyada başbakanla gezdiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, sorunlarının da son bulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla gezdiğini gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada başbakanla beraber gezmek isminden sıkça söz ettireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla arabada gezmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla gezdiğini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla gezmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla aynı ortamda bulunmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanla kol kola yürümek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakan eşi olmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlığının da bozulacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza yorulur.

Rüyada başbakandan tatlı almak onlarla dayanışma içinde olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments