Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakandan tatlı almak

Rüyada başbakandan tatlı almak

Rüyada başbakandan tatlı almak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada başbakandan tatlı almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Rüyada başbakandan tatlı almak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada başbakanla tatlı yemek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakan arabasına binmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın evinde görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada başbakanla oturmak hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın elini görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın eşi olmak hile ile mal elde etmeye, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı konuşurken görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, gözden düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments